Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Levertijden en Vervoersmogelijkheden

Wij waarderen het zeer dat u vertrouwen in ons toont. Dat willen wij bevestigen door u kwalitatief goede planten voor een gunstige prijs te leveren.

Onderdeel hiervan is het vervoer van uw planten naar uw opgegeven leveradres.

Levertijden van planten

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt deze onmiddellijk in behandeling genomen. U ontvangt uw planten normaal gesproken binnen 4-7 werkdagen. Op de dag van verzending ontvangt u een verzendbevestiging, waarin ook de verwachte leverdag wordt vermeld.

Als leverdagen gaat onze voorkeur uit naar woensdag, donderdag of vrijdag. Normaliter hanteert De Tuinmeester de volgende bestel- en leverdagen:

  • besteld voor donderdagavond 24:00 uur => geleverd op de woensdag of donderdag in de week erna
  • besteld voor zondagavond 24:00 uur => geleverd op de eerstvolgende donderdag of vrijdag

In de wintermaanden (van oktober tot en met maart) kunnen uw bestelde planten ook op maandag of dinsdag geleverd worden.

Mocht u de voorkeur geven aan een latere leverdag in plaats van de gebruikelijke, dan is dit vanzelfsprekend mogelijk. Tijdens het bestelproces kunt u de door u gewenste leverweek eenvoudig selecteren.
Vervoer van planten

Uw planten worden door gespecialiseerde transporteurs geleverd, welke gericht zijn op het professioneel vervoeren van pallets en dozen naar consumenten. Ongeacht of het nu gaat om dozen of om pallets. Met deze partners zijn de planten zo kort mogelijk onderweg en behouden ze de best mogelijke kwaliteit. Als gevolg daarvan worden uw planten fris bij u thuis geleverd.

Afhankelijk van de soort van uw bestelde planten vervoeren wij uw planten op pallets, in palletboxen of in kartonnen dozen. Voor uw bestelling kiezen wij de meest ideale vervoerswijze.

Normaal gesproken vervoeren wij kluiten (planten van het land) op pallets of in palletboxen. Grote, in pot gekweekte planten vervoeren wij ook op pallets.
Kleinere, in pot gekweekte planten worden in kartonnen dozen vervoerd.

Tijdens het bestellen van de planten en het vullen van uw winkelwagen, berekent de webshop automatisch deze verzendwijze en uw bijbehorende verzendkosten. Indien uw pallet nog niet geheel gevuld is, kunt u zonder extra verzendkosten meer planten aan uw bestelling toevoegen.

Onze palletaanbiedingen zijn inclusief vervoerskosten. Het vermelde bedrag van een palletaanbieding is geldig voor heel Nederland, behalve voor de eilanden. Wilt u weten wat hiervan de vervoersmogelijkheden zijn, neemt u dan contact met ons op; contact De Tuinmeester.

Vervoer middels pallet

Zoals geschreven, worden de meeste planten op pallets of in palletboxen vervoerd. Bovendien worden uw planten stevig vastgebonden en ingepakt, waardoor ze een extra bescherming tegen transportschade of uitdroging krijgen. Voordat de planten afgehaald worden, geven wij ze nog water; onze extra service.

De pallets blijven na levering bij u; er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Op de leverdag levert de chauffeur uw planten tussen 8:00 's morgens en 17:00 uur 's middags. Indien u niet thuis bent, wordt de pallet met uw planten op uw stoep neergezet. Daarvoor is het niet noodzakelijk dat u thuis aanwezig bent. U hoeft geen vakantiedag op te nemen.

Denkt u er aan het vervoer van de planten om uw huis te regelen.

Vervoer met kartonnen doos

Bij de verzending van uw planten per doos is het mogelijk uw bestelling te volgen. Nadat deze bestelling verstuurd is, ontvangt u een e-mail met een track-en-trace link. Via deze link kunt u de voortgang van uw zending volgen.

Wanneer u niet thuis bent, biedt de transporteur uw planten bij uw buren aan. Zijn deze eveneens afwezig, dan probeert de chauffeur de volgende werkdag opnieuw de planten te leveren. Bent u ook deze dag niet thuis, dan biedt de chauffeur uw planten opnieuw bij uw buren aan. Zijn deze ook niet aanwezig, dan laat de chauffeur een terugbelbericht bij u achter.

Menu

Instellingen

Maak een gratis account om favoriete producten en artikelen op te slaan.

Aanmelden

Create a free account to use wishlists.

Aanmelden