Klik voor meer producten.
Geen producten gevonden.

Prijzen en betaalmogelijkheden

Prijzen

Om u duidelijkheid te geven, zijn alle in onze webshop genoemde prijzen inclusief BTW. Alle genoemde prijzen, van zowel de planten als van de verzendwijze, gelden voor Nederland, exclusief de eilanden. Voor de verzendosten naar de eilanden verzoeken wij u een offerte aan te vragen.

De prijzen van de planten staan vermeld naast de omschrijving van de plant. In de bijbehorende prijstabel ziet u dat de prijs van de plant gunstiger wordt naarmate u meer planten van dezelfde soort bestelt.

Omdat wij u de meest ideale en meest gunstige verzendwijze willen aanbieden, kunnen wij de verzendkosten niet in de prijs van de plant verwerken. Tijdens het bestellen van de planten en het vullen van uw winkelwagen, berekent de webshop automatisch de verzendwijze en uw bijbehorende verzendkosten. Indien uw pallet nog niet geheel gevuld is, kunt u zonder extra verzendkosten meer planten aan uw bestelling toevoegen.

De Tuinmeester is van mening dat u hierdoor de beste en meest transparante prijs krijgt.

Betaalmogelijkheden

Wij hechten waarde aan het door u in ons gestelde vertrouwen. Dit willen wij u tonen door u diverse betaalmogelijkheden aan te bieden. Aan u de keuze welke methode het beste bij u past.

U kunt kiezen uit de betaalmogelijkheden:

  • Overboeking per bank
  • iDeal
  • PayPal

Menu

Instellingen

Maak een gratis account om favoriete producten en artikelen op te slaan.

Aanmelden

Create a free account to use wishlists.

Aanmelden